Saradnica za prodaju stana

ADRESA Centar
GRAD Beograd Stari grad
12 Pregled

Angažovao bih organizovanu, sposobnu saradnicu za osmišljavanje, planiranje, organizaciju i realizaciju uspešne prodaje specifičnog stana.

Stan je moderno sređen, u najstrožem je centru i pogodan je za luksuzni pp, lekarsku ordinaciju, inostrano predstavništvo i luksuzno stanovanje.

Vrlo je pogodan za celebrities, za par bez dece ili jednu V.I.P. osobu, ali nije pogodan za porodicu sa decom.

Do sada je u ponudi desetak agencija, na sajtovima za prodaju nekretnina, oglašava se u \“Politici\“ i \“HALO\“ oglasima, a malo je nuđen i na inostranim oglasnicima.

Rezultati su mali, retko se za takav stan interesuje standardni, prosečni kupac, pa i iz razloga što je tražena cena 248.000 eur, koja je realna i data prema proceni veštaka.

Od saradnice se očekuje da osmisli i realizuje sasvim novi pristup i da vodi prodajnu kampanju.

Potrebna je posvećenost i volja za angažovanjem, do uspešne realizacije prodaje. (NE angažujem osobe koje bi samo da ponude \“tehničke usluge\“ objavljivanja na internetu i sl.).

Naknada: provizija od ugovorene kupoprodajne cene, po realizaciji kupoprodaje i isplati kupoprodajne cene. (Drugačiji predlozi ne dolaze u obzir).

Od ozbiljno zainteresovanih kandidatkinja molim da pri javljanju navedu email adresu i broj mobilnog, radi daljeg kontakta.

Kontakt; beogradjanin.2015@gmail.com

PUBLIKUJTE OVAJ OGLAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ....

Komentari su zatvoreni.

MREŽNI-OGLASI-NEKRETNINA-1.jpg (480×50)    EKSTRA-OGLASI-NEKRETNINA-1.jpg (480×50)

Яндекс.Метрика